Al uw vragen snel beantwoord.

 Naam:
 Email:
 Vragen: 

Share |

vloerenlegger in eindhoven, houten vloer waterschade, houten vloer schuren eindhoven

ECHTHOUT
VLOERENBEDRIJF

HOUTEN VLOEREN EINDHOVEN
0624570743Waterschade houten vloeren
Waterschade plankenvloer?
Hulp van een expert bij het indienen van een claim kan u een hoop geld besparen.


Alle verzekeringspolissen zijn niet gelijk. Ze kunnen verschillende voorwaarden hebben. Er is vaak een verschil in uitkering tussen vaste houten vloeren en zwevende houten vloeren. Ook tussen massieve planken vloeren en parket vloeren.
Denk aan hoe de waterschade is veroorzaakt. Soms wordt waterschade, veroorzaakt door bijv. regen door een open raam, niet vergoed, soms wel. Soms kan waterschade dingen veroorzaken die niet meteen duidelijk zijn.

De verzekeringsmaatschappij wil zo snel mogelijk uw handtekening op het papier dat zegt dat alles naar wens is afgehandeld.

Ik doe al 20 jaar waterschade gevallen en ik kan u, door mijn ervaring op dat gebied, een hoop zorgen (en geld) besparen. Vooral als u mij eerst belt, voordat u in contact treedt met de verzekeringsmaatschappij.

Henri van der Weijden

Massieve planken of multiplank?


De multiplank.wordt de laatste tijd veel aangeprezen. Dat zijn planken die bestaan uit multiplex waar een laagje echt hout op gelijmd is. Populair onder de verkopers dankzij de forse meerprijs ten opzichte van massief houten planken. De claim is dat de multiplank geen rek of krimp kent in tegenstelling tot massief hout. Deze stelling is onjuist en speelt in op de angst van de consument. Een vakkundig gelegde massieve planken vloer geeft geen problemen, loopt lekkerder en gaat veel langer mee. Ook is het maken van convectorput-omrandingen en drempels geen probleem met echt hout, in tegenstelling tot die zelfde dingen maken van multiplanken.

Henri van der Weijden


Echthout nu op Facebook     naar de Facebook pagina

Hier onder ziet u een afbeelding van mijn Facebook pagina. Ik onderhoud via deze pagina contact met mijn klanten. Ook geef ik daar tips en advies aan iedereen die het maar horen wil. U kunt daar ook terecht met al uw vragen.

Hier Klikken om naar de
Facebook pagina te gaan
                                Terug naar: Waterschade houten vloer


Houten vloeren Eindhoven             Projecten           Aan 't werk           Contact